MIR-Mobiilirobotit

Edustamme Mobile Industrial Robots eli MiR mobiilirobotteja Suomessa.

MiR yhteistyö-mobiilirobotit ovat uuden sukupolven mobiilirobotteja, joissa käytetään ultraääniantureita, 3D-kameroita ja laserskannereita ohjaamaan robottia. Robotti osaa liikkua turvallisesti henkilöstön keskuudessa ja löytää tiensä omalla järjestelmällään. Ei vaadi rakennukseen tehtäviä muutoksia.

MiR kartoittaa itse työalueen ja pystyy tämän jälkeen ultraääniantureiden ja 3D-kameran avulla paikantamaan itsensä. Laser turvaskannerit skannaavat robotin ympäristön ja varmistavat turvallisen käytön.

MiR mobiilirobotti ei vaadi ulkoisia turvajärjestelyjä eikä rakennukseen tehtäviä muutoksia, joka tekee käyttöönotosta erittäin yksinkertaisen ja nopean. Robotin oma AI laskee reitit huomioiden kartoitetut kiinteät esteet kuten seinät, ja ultraäänianturit yhdistettynä 3D-kameraan huomioivat liikkuvat esteet kuten ihmiset. Robotti väistää itse vastaantulevat ihmiset ja esineet ja laskee tarvittaessa uuden reitin. Kahdet laser turvaskannerit varmistavat turvallisen käytön. MiR mobiili-yhteistyörobotin pääpiirteet ovat turvallisuus, joustavuus ja helppokäyttöisyys.

MiR Fleet ohjelmisto pystyy ohjaamaan yhtäaikaisesti jopa 100 robottia jakaen näiden kesken tehtäviä, latausaikoja yms.

Avertas Robotics suunnittelee ja valmistaa MiR mobiiliroboteille myös räätälöityjä päällirakenteita asiakkaansa tarpeiden mukaan. Lisää tietoa MiR mobiilirobottien tuoteportfoliosta löydätte MiR:n sivuilta:

https://www.mobile-industrial-robots.com/en/